Verhuur van een elektrische fiets

Fiets

 Verschillende soorten fietsen te huur

 Pech onderweg service

 Knooppuntenkaart om uw fietsroute uit te stippelen


Voor de verhuur van een elektrische fiets in Ermelo kunt u het beste Van Nijhuis Rijwielen inschakelen. Wij verhuren allerlei soorten fietsen, zodat u op een leuke manier de mooie omgeving van Ermelo ontdekt. We staan bekend om onze gastvrijheid en persoonlijke benadering. Wilt u voor een elektrische fiets langskomen bij onze verhuur? Dan maken we ook graag een gezellig praatje met u of drinken we eventueel een lekker bakje koffie samen.

Wilt u een fiets huren?

Kom voor de verhuur van een elektrische fiets of een ander type fiets bij ons langs

Een elektrische fiets is een populair vervoersmiddel om de omgeving van Ermelo mee te ontdekken. Fiets op de Veluwe en geniet van de wonderschone natuur en de rust. Bij onze verhuur kunt u niet alleen terecht voor een elektrische fiets, maar ook voor allerlei andere soorten fietsen, zoals een fiets met versnellingen. Daarnaast kennen wij de omgeving als geen ander, waardoor we voor u de meest bijzondere routes kunnen uitstippelen. Zo hebben wij al veel fietsers verblijd met een mooie MTB of ATB route.

 

Stel gerust al uw vragen

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze prijzen en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0629608132 of een e-mail te sturen naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.