Mountainbiken in de omgeving van Ermelo

Mountainbiken is de perfecte sportieve activiteit in de wijde omgeving van Ermelo. Hier vertellen we u bij Van Nijhuis Rijwielen, gevestigd in deze plaats, graag meer over. Wij bieden tevens diverse kwalitatieve mountainbikes aan om te huren, zodat u gemakkelijk in de omgeving van Ermelo kunt gaan mountainbiken zonder zelf hierover te beschikken. Ontdek de beste routes in de regio met onze hulp en begin uw avontuur!

Verschillende routes om langs te mountainbiken in regio Ermelo

Sinds 2019 beschikken de gemeenten Harderwijk en Ermelo over vaste mountainbikeroutes. De route bestaat uit drie lussen. De groene lus van 22 km langs Harderwijk heeft technische singletracks, pittige hoogteverschillen en biedt mooie uitzichten over het Beekhuizerzand, de fraaie Leuvenumse bossen en de Leuvenumse beek. De blauwe lus waarlangs u kunt mountainbiken gaat door Ermelo en is ook 22 km lang. Deze voert over uitdagende singletracks, de uitgestrekte Ermelosche Heide, het Speulder bos en is daardoor zeer afwisselend. Deze routes kunnen worden gestart vanaf De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66. De rode lus is een speciale lus van 5 km die grotendeels loopt over het eigen terrein van Bouw- en Infrapark Harderwijk. Het is een korte, maar technisch aantrekkelijke route. Flink vaart, fijne flow, mooie jumps, kombochten, kortom: mooie lus! Bovendien is deze leuk om met de andere lussen te combineren.

Ontdek de omgeving

Voor meer informatie over deze routes klikt u hier. Bent u benieuwd naar onze huurprijzen en mogelijkheden om te mountainbiken in de wijde omgeving van Ermelo? Of wilt u andere fietsen huren voor een ontspannende rit op de Veluwe? Neemt u gerust contact met ons op via 0629608132 of info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna we u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur