Fiets met versnellingen

Fiets

 Verschillende soorten fietsen te huur

 Pech onderweg service

 Knooppuntenkaart om uw fietsroute uit te stippelen


Als u een fiets met versnellingen wilt huren in de omgeving van Ermelo, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten fietsen, waaronder dus ook fietsen met versnellingen. In de omgeving staan wij bekend om onze toegankelijkheid en persoonlijke benadering. Iedereen is bij ons van harte welkom voor het huren van een fiets, maar natuurlijk ook voor een gezellig praatje en eventueel een bakje koffie.

Wilt u een fiets huren?

Ontdek de prachtige omgeving met een fiets met versnellingen

Een fiets met versnellingen is een perfect vervoersmiddel als u de prachtige omgeving van Ermelo wilt ontdekken. U fietst al gauw een paar uur door de wonderschone natuur van de Veluwe. Vraag ons gerust naar mooie fietsroutes in de omgeving. We wonen zelf in dit gebied en hebben de meest bijzondere routes zelf ook al regelmatig gefietst. Komt u niet uit de omgeving, maar wilt u deze toch graag al fietsend verkennen? Reis dan met de trein naar Ermelo station, vanaf daar kunt u ook eenvoudig een van onze fietsen huren.

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Naast fietsen met versnellingen hebben we uiteraard ook andere fietsen in de verhuur staan, zoals een fiets met kinderzitje. Bekijk de mogelijkheden en de prijzen op onze website of neem contact met ons op. Bel naar 0629608132, stuur een e-mail naar info@fietsenverhuurermelo.nl óf vul het contactformulier in.