Een fiets met kinderzitje huren in Ermelo

Home » Fiets met kinderzitje huren Ermelo

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Om een fiets met kinderzitje te huren, komt u naar Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo. We hebben allerlei soorten fietsen klaarstaan, zodat u zonder problemen bij ons een geschikte tweewieler kunt huren. Zo hebben we mountainbikes klaarstaan voor de sportievelingen, tandems voor mensen die eens wat anders willen en fietsen met een kinderzitje voor mensen die met kleine kinderen op pad willen.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Maak een fietstocht met het gezin in Ermelo en kies ervoor een fiets met kinderzitje te huren

De Veluwe is een prachtig natuurgebied en uiterst geschikt voor een fietstocht met het hele gezin. Als u van plan bent veel kilometers af te leggen met kleine kinderen, is het aan te raden om voor een fiets met kinderzitje bij ons in Ermelo te huren. Zo kan ieder gezinslid het beste genieten van de prachtige tocht. Neemt u oma en opa ook mee? Of bent u wat slechter ter been? Dan is een elektrische fiets wellicht een goede keuze. Ontdek de vele mogelijkheden en de prijzen, zodat u de beste keuzes kunt maken.

Onze huurprijzen

Fietsers

Vraag naar de leukste fietsroutes

We komen zelf uit de omgeving en kennen de leukste fietsroutes als geen ander. Vraag daarom gerust naar mooie routes als u bij ons de fiets(en) ophaalt. Wij vertellen u hier graag meer over. Wilt u een fiets of mountainbike reserveren of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0629608132 of een e-mail te sturen naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur