ATB-routes op de Veluwe

Home » ATB-routes Veluwe

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Wilt u graag weten wat de mooiste ATB-routes op de Veluwe zijn? Als u de Veluwe graag op een sportieve manier wilt verkennen, kunt u bij ons in Ermelo, nabij Putten, terecht om mountainbikes te huren en nieuwe ATB-routes te leren kennen. Alle ATB-routes die u door de Veluwe kunt maken, hebben we al eens gereden. Hierdoor weten we bij Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo precies welke routes het meest geschikt zijn om te mountainbiken.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

We delen graag met u de beste ATB-routes op de Veluwe

Komt u langs bij onze fietsverhuur? Als echte fietsliefhebbers uit Ermelo, nabij Putten, vertellen we u graag alles over de mooiste ATB- en MTB-routes op de Veluwe. Vertel ons hoeveel kilometers u wilt maken en over welk soort terrein u het liefst fietst en wij delen graag een geschikte route. Wilt u, in plaats van een ATB, liever een elektrische fiets huren en hiervoor gepaste routes ontdekken op de Veluwe? Of wilt u een reguliere fiets met versnellingen? Dat maakt voor ons niets uit. Of u nu kiest voor een ATB, een elektrische fiets of een tandem; voor elk type fiets kennen wij in de omgeving van Ermelo, Putten en de gehele Veluwe leuke en geschikte routes.

Onze huurprijzen

Fietsers

Wees welkom in onze zaak!

Voor het huren van een ATB of ander type fiets en het ontdekken van de mooiste routes op de Veluwe, bent u bij ons in de buurt van Putten op de juiste plaats. Wij verwelkomen u graag in onze zaak en vertellen u alles wat u wilt weten. Heeft u nog vragen of wilt u graag een fiets reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 0629608132 of stuur een e-mail naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur