ATB routes op de Veluwe

Home » ATB routes Veluwe

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Wilt u graag weten wat de mooiste ATB en MTB routes op de Veluwe zijn? Als u de Veluwe graag wilt verkennen op de mountainbike, kunt u bij ons in Ermelo niet alleen terecht voor de verhuur van deze fietsen, maar ook voor bijzondere routes om te mountainbiken. Aangezien we zelf al lange tijd in dit gebied wonen, kennen we de omgeving als geen ander. Alle ATB en MTB routes die u door de Veluwe kunt maken, hebben we al eens gereden. Hierdoor weten we bij Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo precies welke routes het meest geschikt zijn om te mountainbiken.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

We delen de beste ATB en MTB routes op de Veluwe graag

Komt u bij ons langs om een fiets te huren? Dan zult u al snel merken dat we gastvrijheid erg belangrijk vinden en dat we over een gezonde portie aan enthousiasme beschikken. Als echte fietsliefhebbers vertellen we u namelijk graag alles over de mooiste ATB en MTB routes op de Veluwe. Vertel ons hoeveel kilometers u wilt maken en over welk soort terrein u het liefst fietst en wij delen, onder het genot van een lekker bakje koffie, graag een geschikte route.

Onze huurprijzen

Fietsers
Fiets bij het water

Ook voor andere fietsen en fietsroutes bent u welkom bij ons

Wilt u in plaats van een mountainbike liever een elektrische fiets huren en hiervoor gepaste routes ontdekken op de Veluwe? Of wilt u een gewone fiets met versnellingen? Dat maakt voor ons niets uit. Of u nu kiest voor een mountainbike, een elektrische fiets of een tandem; voor elk type fiets kennen wij leuke en geschikte routes die langs de mooiste plekken op de Veluwe gaan. Bovendien kunt u al deze verschillende fietsen tegen een goede prijs bij ons huren.

We verwelkomen u graag in onze zaak!

Voor het huren van een mountainbike of ander type fiets en het ontdekken van de mooiste routes op de Veluwe, bent u bij ons op de goede plaats. Wij verwelkomen u graag in onze zaak in Ermelo en vertellen u alles wat u wilt weten, bijvoorbeeld over mountainbiken in de regio. Heeft u van tevoren nog vragen of wilt u graag een fiets reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 0629608132 of stuur een e-mail naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.