Verhuur van een elektrische fiets in Ermelo

Home » Verhuur elektrische fiets

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Voor de verhuur van een elektrische fiets in Ermelo kunt u het beste terecht bij Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo, niet ver van Putten. Wij verhuren allerlei soorten fietsen, waaronder kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen, zodat u op een leuke manier de mooie omgeving van Ermelo ontdekt. We staan bekend om onze gastvrijheid en persoonlijke benadering. Wilt u voor een elektrische fiets langskomen bij onze verhuur in de buurt van Putten? Dan verwelkomen we u graag op een gastvrije manier en bieden we u koffie of thee aan bij uw bezoek.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Kom voor de verhuur van een elektrische fiets bij ons langs in de buurt van Putten

Een elektrische fiets is een populair vervoersmiddel om de wijde omgeving van Ermelo mee te ontdekken. Fiets op de Veluwe en geniet van de wonderschone natuur en de rust die de regio te bieden heeft. Bij onze verhuur in Ermelo, nabij Putten, kunt u niet alleen terecht voor een elektrische fiets, maar ook voor allerlei andere soorten fietsen. Denk bijvoorbeeld aan mountainbikes en een reguliere fiets met versnellingen. Gaat u met uw kind op pad? We beschikken ook over fietsen met kinderzitjes. Daarnaast kennen wij de omgeving als geen ander, waardoor we voor u de meest bijzondere routes kunnen uitstippelen. Zo hebben wij al veel fietsers mooie en uitdagende ATB-routes geadviseerd. Kom langs bij onze verhuur in de buurt van Putten en laat u inspireren door de vele routes die u met een elektrische of een andere fiets kunt afleggen.

Onze huurprijzen

Fietsers

Stel uw vragen over onze verhuur

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze prijzen en de verschillende mogelijkheden? Of wilt u informeren naar de opties voor een zakelijke verhuur van fietsen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0629608132 of een e-mail te sturen naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur