Verhuur van een elektrische fiets in Ermelo

Home » Verhuur elektrische fiets

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Voor de verhuur van een elektrische fiets in Ermelo kunt u het beste Van Nijhuis Rijwielen inschakelen. Wij verhuren allerlei soorten fietsen, zodat u op een leuke manier de mooie omgeving van Ermelo ontdekt. We staan bekend om onze gastvrijheid en persoonlijke benadering. Wilt u voor een elektrische fiets langskomen bij onze verhuur? Dan maken we ook graag een gezellig praatje met u of drinken we eventueel een lekker bakje koffie samen.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Kom voor de verhuur van een elektrische fiets of een ander type fiets bij ons langs

Een elektrische fiets is een populair vervoersmiddel om de omgeving van Ermelo mee te ontdekken. Fiets op de Veluwe en geniet van de wonderschone natuur en de rust. Bij onze verhuur kunt u niet alleen terecht voor een elektrische fiets, maar ook voor allerlei andere soorten fietsen, zoals een fiets met versnellingen. Daarnaast kennen wij de omgeving als geen ander, waardoor we voor u de meest bijzondere routes kunnen uitstippelen. Zo hebben wij al veel fietsers verblijd met een mooie MTB of ATB route.

Onze huurprijzen

Fietsers
Fiets bij het water

Ontdek de prachtige omgeving van Ermelo door een fiets met versnellingen te huren

Een fiets met versnellingen is een perfect vervoersmiddel als u de prachtige omgeving van Ermelo wilt ontdekken. U fietst al gauw een paar uur door de wonderschone natuur van de Veluwe. Vraag ons gerust naar mooie fietsroutes in de omgeving. We wonen zelf in dit gebied en hebben de meest bijzondere routes zelf ook al regelmatig gefietst. Komt u niet uit de omgeving, maar wilt u deze toch graag al fietsend verkennen? Reis dan met de trein naar Ermelo station, vanaf daar kunt u ook eenvoudig een van onze fietsen huren.

Stel gerust al uw vragen

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze prijzen en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0629608132 of een e-mail te sturen naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.