MTB-routes in regio Putten

Home » MTB-routes Putten

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Van Nijhuis Rijwielen is niet alleen een verhuurder van mountainbikes, maar adviseert ook over aantrekkelijke MTB-routes in de wijde omgeving van Ermelo en Putten. Wilt u gaan mountainbiken in het prachtige natuurgebied in de omgeving van Putten en zoekt u geschikte mountainbikeroutes die u uitdagen? Dan helpen wij u en uw gezelschap graag verder. We ontvangen u graag bij ons in Ermelo en bespreken met u de opties onder het genot van een bakje koffie of kop thee.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Ontdek de verschillende MTB-routes in de omgeving van Putten

Iedereen die op een sportieve of ontspannende manier een mountainbiketocht op de Veluwe wil maken, vindt bij ons in Ermelo, nabij Putten, de juiste inspiratie voor mountainbikeroutes. Omdat we zelf al vele fietsroutes hebben gemaakt, hebben we bij Van Nijhuis Rijwielen veel inspiratie opgedaan voor onze klanten die de omgeving met de fiets willen verkennen. Putten is een van de plaatsen op de Veluwe waar graag natuurliefhebbers ontspanning zoeken, maar ook biedt de regio volop aantrekkelijke mountainbikeroutes. Wij bevelen u graag geschikte MTB-routes aan, zodat u niets mist van Putten en zijn bosrijke omgeving.

Onze huurprijzen

Fietsers

Huur uw mountainbike en ontdek de omgeving

Heeft u al mooie MTB-routes in de omgeving van Putten gevonden en wilt u een mountainbike huren? U kiest bij ons uit een aanbod aan kwalitatief hoogwaardige mountainbikes om uw mountainbikeroutes in Putten of elders in de Veluwe af te leggen. Bekijk de huurprijzen en reserveer alvast uw MTB voor een sportief dagje uit! U kunt de fietsen afhalen op verschillende locaties of door ons laten bezorgen. Heeft u vragen? Bel naar 0629608132, stuur een e-mail naar info@fietsenverhuurermelo.nl of vul het contactformulier in.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur