Mountainbikeroutes op de Veluwe

Home » Mountainbikeroutes Veluwe

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Bent u op zoek naar leuke en uitdagende mountainbikeroutes op de Veluwe? Daar kunnen wij u bij helpen! Bij Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo geven we advies over MTB-routes voor de sportieve fietsers die de Veluwe gaan verkennen. Ons fietsverhuurbedrijf is gevestigd in de buurt van een prachtige omgeving die zich uitstekend leent voor een fietstocht. Of u nu houdt van mountainbiken of juist van een ontspannende tocht, u kunt perfect bij ons terecht om alles uit uw dag te halen.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Laat u adviseren over verschillende mountainbikeroutes op de Veluwe

Wanneer u wilt gaan mountainbiken op de Veluwe, kunt u zelf mountainbikeroutes zoeken en uitstippelen, maar om niets van de omgeving en de MTB-routes te missen schakelt u onze hulp in! We hebben zelf al meerdere routes in het natuurgebied afgelegd en hebben de beste voor onze klanten samengesteld. Sinds 2019 hebben de gemeenten Harderwijk en Ermelo vaste MTB-routes, waarbij fanatieke mountainbikers de mogelijkheid hebben om via de mountainbikeroutes de Veluwe te ontdekken. U kiest bij ons uit drie verschillende ‘lussen’, met hoogteverschillen en mooie uitzichten over het natuurgebied.

Onze huurprijzen

Fietsers

Ontdek de MTB-routes op de Veluwe en reserveer uw fiets

Kom langs bij onze fietsenverhuur op de Veluwe en ontdek de MTB-routes of reserveer alvast een mountainbike, die u op verschillende locaties kunt afhalen of laat bezorgen. Bekijk hiervoor de online prijslijst. Hier vindt u ook de prijzen voor onder andere elektrische fietsen en reguliere fietsen met versnellingen. Voor meer informatie bereikt u ons via 0629608132 of info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur