Een mountainbike huren nabij Putten

Home » Mountainbike huren Putten

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Wilt u een mountainbike huren in de buurt van Putten en op een sportieve wijze genieten van de omgeving? Dan heten we u van harte welkom bij Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo. We beschikken over diverse mountainbikes voor u en uw gezelschap. U kunt bovendien tegen een scherpe prijs een mountainbike bij ons huren in Ermelo, nabij Putten. Ontdek alle mogelijkheden van onze verhuur!

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Goed voorbereid een mountainbike huren nabij Putten

Wist u dat u niet alleen bij ons een mountainbike kunt huren om uitdagende tochten in de omgeving van Putten te maken? U kunt namelijk ook bij ons terecht voor informatie over mountainbikeroutes op de Veluwe. Wij kennen de omgeving als geen ander en adviseren u graag de meest geschikte MTB-routes. Uiteraard geven we u ook tips wanneer u ontspannende fietstochten wilt maken. De regio heeft namelijk veel te bieden, of u nu van een sportieve fietstocht houdt of graag van de natuur wilt genieten. Kiest u ervoor om een mountainbike te huren bij ons in Ermelo, in de buurt van Putten? Dan kunt u de fietsen op meerdere locaties afhalen.

Onze huurprijzen

Fietsers

Huur uw mountainbike of vraag naar meer informatie

Bezoek Van Nijhuis Rijwielen, kies de fiets die bij u past en wees verzekerd van een onvergetelijke tijd in een prachtige omgeving! Wilt u meer weten over het huren van een mountainbike of de andere opties bij onze fietsverhuur nabij Putten? U bereikt ons telefonisch via 0629608132 of per mail via info@fietsenverhuurermelo.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur