Fietsen op de Veluwe

Fiets

 Verschillende soorten fietsen te huur

 Pech onderweg service

 Knooppuntenkaart om uw fietsroute uit te stippelen


Fietsen is een geliefde activiteit op de Veluwe. En dat is niet voor niets. Het landschap van de Veluwe is prachtig en heerlijk rustgevend. Vele mensen zien een fietstocht op de Veluwe dan ook als een manier van ontspanning. Wilt u ook graag fietsen op de Veluwe, maar bent u niet in het bezit van een fiets? Kom dan langs bij onze fietsverhuur in Ermelo, waar u kunt kiezen uit verschillende soorten fietsen. 

Wilt u een fiets huren?

Maak een fietstocht over de Veluwe met een van onze fietsen

Onze fietsen zijn uitstekend geschikt voor een mooie fietstocht over de Veluwe. Onze fietsverhuur is gevestigd in Ermelo, vanuit waar u binnen enkele minuten naar het natuurgebied van de Veluwe kunt fietsen. Bij onze fietsverhuur in Ermelo maakt het niet uit met welk doel u fietsen wilt huren. Wilt u graag een sportieve middag? Kies dan voor een mountainbike. Wij kunnen u bovendien meer vertellen over mooie MTB routes. Of wilt u juist een rustige middag met uw gezin gaan fietsen? Dan is een fiets met kinderzitje waarschijnlijk een betere optie voor u. Bekijk ons assortiment en ontdek welke fiets het beste bij uw fietsdoel past.

 

Ontdek de huiselijke sferen van onze fietsverhuur in Ermelo

Wanneer u bij ons in Ermelo langskomt om een van onze fietsen te huren, zult u al snel ontdekken dat we erg gastvrij zijn. Bij onze fietsverhuur waant u uzelf in huiselijke sferen. We maken namelijk graag een praatje met onze klanten en drinken eventueel zelfs een lekker bakje koffie samen. Ook vertellen we graag meer over de prachtige omgeving en delen we de mooiste routes. Zelf wonen we namelijk ook in dit gebied en maken we regelmatig een fietstocht op de Veluwe. Hierdoor weten we precies welke plekken het leukst zijn om te bezoeken.

 

Huur een fiets en beleef een onvergetelijke tijd

Wij zijn ervan overtuigd dat een fietstocht op de Veluwe een onwijs leuke activiteit is om samen te doen met vrienden, familie of collega’s. Maar ook alleen is het heerlijk om door dit prachtige natuurgebied te fietsen. Een fiets huurt u eenvoudig bij ons voor een eerlijke prijs. Bij eventuele vragen mag u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar 0629608132 of stuur een e-mail naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.