De ideale fietsenverhuur op de Veluwe

Home » Fietsenverhuur Veluwe

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Bent u op zoek naar een fietsenverhuur op de Veluwe? Van Nijhuis Rijwielen heeft het ideale aanbod voor u en uw gezelschap. Fietsen is een geliefde activiteit op de Veluwe. En dat is niet voor niets. Het landschap van de Veluwe is prachtig en heerlijk rustgevend. Veel mensen ervaren een fietstocht op de Veluwe dan ook als echte ontspanning. Wilt u ook graag fietsen op de Veluwe en wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Kom dan langs bij onze fietsenverhuur op de Veluwe, waar u kunt kiezen uit verschillende soorten fietsen om te huren.

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

De ideale fietsenverhuur voor een rustgevende tocht op de Veluwe

Onze fietsen zijn uitstekend geschikt om te huren voor een mooie fietstocht over de Veluwe. Onze fietsenverhuur is gevestigd in Ermelo, vanuit waar u binnen enkele minuten in het natuurgebied van de Veluwe bent. Bij Van Nijhuis Rijwielen op de Veluwe maakt het niet uit met welk doel u fietsen wilt huren. Wilt u graag een sportieve middag? Kies dan voor een mountainbike. Wij kunnen u bovendien meer vertellen over mooie ATB-routes. Of wilt u juist een rustige middag met uw gezin gaan fietsen? Dan hebben wij ook de geschikte fietsen voor u beschikbaar. Bekijk ons assortiment en ontdek welke fiets het beste bij u past.

Onze huurprijzen

Fietsers
Fiets bij het water

Wij nemen graag de tijd voor u

Wanneer u bij ons langskomt om een van onze fietsen te huren voor uw tocht over de Veluwe, ontvangen wij u graag op een gastvrije manier. We nemen graag de tijd voor u en bieden u koffie of thee aan. Ook vertellen we u meer over de prachtige omgeving en delen we de mooiste of meest uitdagende routes. Zelf maken we regelmatig een fietstocht op de Veluwe, waardoor u met de juiste voorbereiding onze fietsen kunt huren.

Huur een fiets en beleef een onvergetelijke tijd

Fietsen op de Veluwe is een onwijs leuke activiteit is om samen te doen met vrienden, familie of collega’s. Fietsen kunt u eenvoudig en voor een eerlijke prijs huren bij onze fietsenverhuur op de Veluwe. Bij eventuele vragen mag u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar 0629608132, stuur een e-mail naar info@fietsenverhuurermelo.nl of vul het contactformulier in.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur