Fietsen huren in de buurt van Putten

Home » Fietsen huren Putten

fiets

Prijzen vanaf
€7,00 per dag

fiets

Onze service
Pech onderweg service

fiets

Elektrische fiets
Populairste fietstype

Bij Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo kunt u verschillende fietsen huren om de omgeving van Putten te verkennen. Of u nu met uw gezin, vrienden, partner of juist alleen een huurfiets wilt huren om door de bosrijke regio Putten te fietsen; wij bieden u persoonlijke service aan en zorgen ervoor dat u de geschikte huurfietsen kiest voor uw tocht. Daarnaast schakelt u ons niet alleen in om fietsen te huren, maar ook om inspiratie op te doen over verschillende routes in onder andere de regio’s Ermelo, Putten en Harderwijk. Ontdek alle mogelijkheden voor uw vakantie of dagje uit!

Verschillende soorten fietsen te huur

Knooppuntenkaart voor uw fietsroute

Kennis van mountainbike-routes

Welke fietsen kunt u bij ons huren voor uw tocht in de omgeving van Putten?

Afhankelijk van uw wensen kiest u bij ons altijd de juiste huurfiets – of meerdere huurfietsen – om een ontspannende of sportieve tijd in regio Putten te beleven. Ten eerste kunt u kiezen voor de reguliere fietsen, die voorzien zijn van versnellingen om de hoogteverschillen gemakkelijk aan te kunnen. De fietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en we controleren deze regelmatig om onze klanten een veilige tocht te verzekeren. Wanneer u fietsen wilt huren in de buurt van Putten waarmee u ook uw kind mee kunt nemen, dan is een huurfiets met kinderzitje een goede keuze. Indien u gaat voor een sportieve mountainbiketocht door de omgeving van Putten, dan bieden wij ook de geschikte huurfietsen aan. We beschikken namelijk over verschillende mountainbikes voor de uitdagende routes op de Veluwe. Uiteraard geven we u graag meer informatie over de verschillende MTB-routes in de regio.

Onze huurprijzen

Fietsers

Kies uw huurfietsen uit ons uitgebreide aanbod

Naast de zojuist genoemde huurfietsen, kunt u bij ons in de buurt van Putten nog vele andere fietsen huren die voor u en/of uw gezelschap geschikt zijn, zoals elektrische fietsen en fietsen met hondenkarren. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om uw huurfiets op meerdere locaties af te halen, zodat u direct uw route in regio Putten kunt starten. Wilt u de fiets laten bezorgen? Ook dat is een optie! Bekijk de huurprijzen en de diverse fietsen en neem eventueel contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons via 0629608132, het e-mailadres info@fietsenverhuurermelo.nl of het contactformulier.

Van Nijhuis Rijwielen verhuur