Fiets met kinderzitje

Fiets

 Verschillende soorten fietsen te huur

 Pech onderweg service

 Knooppuntenkaart om uw fietsroute uit te stippelen


Voor de verhuur van een fiets met kinderzitje komt u naar Van Nijhuis Rijwielen in Ermelo. We hebben allerlei soorten fietsen klaarstaan, zodat u zonder problemen bij ons een geschikte tweewieler kunt huren. Zo hebben we mountainbikes klaarstaan voor de sportievelingen, tandems voor mensen die eens wat anders willen en fietsen met kinderzitjes voor mensen die met kleine kinderen op pad willen.

Wilt u een fiets huren?

Maak een fietstocht met het gezin en huur een fiets met kinderzitje

De Veluwe is een prachtig natuurgebied en uiterst geschikt voor een fietstocht met het hele gezin. Als u van plan bent veel kilometers af te leggen met kleine kinderen, is het aan te raden om voor een fiets met kinderzitje te gaan. Zo kan ieder gezinslid het beste genieten van de prachtige tocht. Neemt u oma en opa ook mee? Of bent u wat slechter ter been? Dan is een elektrische fiets wellicht een goede keuze. Ontdek de vele mogelijkheden en de prijzen, zodat u de beste keuzes kunt maken.

 

Vraag naar de leukste fietsroutes

We komen zelf uit de omgeving en kennen de leukste fietsroutes als geen ander. Vraag daarom gerust naar mooie routes als u bij ons de fiets(en) ophaalt. Wij vertellen u hier graag meer over. Wilt u een fiets reserveren of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0629608132 of een e-mail te sturen naar info@fietsenverhuurermelo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.